Unaze penisi vibruese

A-004650

2 100 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Eshte një unazë penisi me një formë elegante, një lodër seksi e krijuar kryesisht për të rritur ngritjen dhe për të zgjatur kohëzgjatjen e derdhjes përmes një ngadalësimi të përkohshëm të qarkullimit të gjakut ne penis. gjithashtu ka një vibrator mini të integruar me një stimulues klitoral të përfshirë, për ta bërë femren qe të shijojë edhe më thellë. Një mjet që ka përmirësuar jetën seksuale të shumë e shumë çifteve.

Reviews

Write a review

Unaze penisi vibruese

Unaze penisi vibruese

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori