Kamzhik several flogger pink

A-004672

2 100 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Materiali: Lëkurë

Ngjyra: rozë

Gjatësia: 21 cm

Diametri: 1.5 cm

Përkushtuar: Për çiftin

Stimulimi: Trupi

Për fillestarët

 

Kamzhiku Fetish Art në lëkure me ngjyra të rafinuara eshte një mjet klasik sadomazokist, që synon të dashuruarit e BDSM por edhe për ata që duan të shtojnë pak piper në marrëdhënie. Me Art Fetish ju mund të përjetoni dëshirat tuaja më të thella.

 

Eshte një kamzhik i vërtetë per rolet padron / skllave, i cili ka një dorezë të rehatshme të ngurtë me sfera dhe një rrip dore, i cili lejon përdorim të lehtë me kontroll pothuajse të plotë mbi skllavi/en  tuaj.

 

 

Reviews

Write a review

Kamzhik several flogger pink

Kamzhik several flogger pink

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori