E re Bestseller - vibrator depërtues qe fryhet Shiko me te madhe

Bestseller - vibrator depërtues qe fryhet

A-004759

4 300 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Materiali: PVC

Ngjyra: Lëkurë e bardhë natyrale

Gjatësia: 16 cm

Diametri: 3.3 cm

Dridhja: Po

 

PËRSHKRIMI

Eshte një vibrator qe fryhet, i cili falë pompës së tij të dobishme dhe efikase, bashkon dridhjen me ndjesine e plotësisë nga fryrja e vetë vibratorit. Eshte i pajisur me një dridhje të rregullueshme, të kontrolluar me telekomande dhe është projektuar me materiale me cilësi të lartë. Për një përdorim korrekt të produktit ne rekomandojmë shoqerimin me një lubrifikant.

Reviews

Write a review

Bestseller - vibrator depërtues qe fryhet

Bestseller - vibrator depërtues qe fryhet

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori