Unazë Magic Flower

A 000927

1 200 Lekë

Me shume informacion

Një lule e bukur rozë për ju që të gëzoni plotësisht kënaqësitë e raportit seksual. Timeless Magic Flower është një unazë mashkullore, një lodër që ju mundëson për të ngadalësuar qarkullimin e gjakut, duke rritur madhësinë e organ seksual të mashkullit dhe zgjatur kohën e prishjes. Përveç kësaj, "petalet" e tij gudulisin vaginën: Kënaquni si kurrë më parë!

Reviews

Write a review

Unazë Magic Flower

Unazë Magic Flower

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori