Masturbues Tenga Deep Throat

A 000918

3 500 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Hyrja e tij është e butë për të përmirësuar qasjen gjatë përdorimit dhe për të përkëdhelur lëkurën në çdo hap. Për të rritur ndjesinë e thithjes në maksimum, mbajeni produktin në vakum duke mbajtur të zënëanën e kundërt të hapjes. Locioni që lëshohet në brendësi përmes depozitës së tij të posaçme, e bën mjaft të rehatshëm përdormin ndaj lëkurës.

Reviews

Write a review

Masturbues Tenga Deep Throat

Masturbues Tenga Deep Throat

Masturbuesi Tenga Deep Throat ka një formë të veçantë që krijon një shtrydhje stimuluese. Është e pajisur me valvula të posaçme që krijojnë një vakum virtual që mund të rrisë në mënyrë të jashtëzakonshme ndjesinë e thithjes. Brendësia e tij është bërë me hapësira të ndryshme, më të ngushta ose më stimuluese për të ndryshuar përvojën seksuale në çdo hap

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori