Topa Vagine Timeless

A 000932

1 400 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Balls Orgasm është një duo topash vaginalë. Topat janë një nga objektet më të rëndësishme të kënaqësisë femërore, jo vetëm për përfitimet e tyre të pamohueshme në çështjet seksuale, por edhe në aspektin e shëndetit fizik. Topat vaginalë futen në vaginë përmes një kordoni; ato përmbajnë brenda tyre një peshë të diametrit më të vogël, i cili ndikon lëvizjen e tyre brenda vaginës. Muskujt vaginalë i përgjigjen këtyre goditjeve duke u kontraktuar disa herë në formën e një "palestre pelvike". Në këtë model topat kanë një diametër prej 3.5 cm dhe mund të hyjnë dhe të dalin lehtë nga vagina, duke i dhënë kënaqësi lëvizjes.

Reviews

Write a review

Topa Vagine Timeless

Topa Vagine Timeless

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori