DUSH ANAL TOYZ4LOVERS

A-003393

3 200 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Materiali: Silikoni

Ngjyra: E zezë

Gjatësia: 11 cm

Diametri: 2 cm

I papërshkueshëm nga uji: Po

Dedikuar: Për femër / mashkull

Stimulimi: Anal

 

Çfarë është?

Dush anal i markës Toyz4Lovers, është një garanci në botën e produkteve për të rritur. Dizenjuar për higjienën intime, e përshtatshme për meshkuj dhe femra dhe mund të përdoret para çdo marrëdhënieje. Përdorimi i tij, si dhe garantimi i higjenës dhe pastërtisë së pjesëve intime, ju jep një kënaqësi marramendëse. Forma e saj ergonomike lejon që pjesët e interesuara të arrijnë në mënyrë perfekte një pastrim optimal. Argëtues dhe i lehtë për t’u përdorur, i butë në prekje për një ndjesi të butë dhe delikate.

 

Për çfarë shërben?

Higjiena e përsosur, veçanërisht në sferën seksuale, është një kërkesë absolute. Dushi intim favorizon një pastrim të thellë për kanalizimet anale për të çliruar pjesët nga çdo papastërti, mund të përdoret nga të dy partnerët. Rezervuari, pasi të jetë mbushur, përmban ujë dhe pastrues, thjesht përdorni atë si një pompë praktike.

 

Si përdoret?

Mbushni pompën me ujë dhe pastrues, lejoni që tubi praktik dhe ergonomik të futet në pjesët tuaja intime dhe përshtatuni në mënyrë të përsosur me formën tuaj. shtypni pompën butësisht për të lejuar që lëngu të rrjedhë dhe të veprojë. Produkti mund të përdoret nga të dy kategoritë: burrat dhe gratë për pastrim anal. Sigurohuni që pastruesi të jetë i testuar klinikisht dhe se është gati për t’u përdorur në pjesët intime.

Reviews

Write a review

DUSH ANAL TOYZ4LOVERS

DUSH ANAL TOYZ4LOVERS

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori