Lubrifikant anal "easy" 80 ml Shiko me te madhe

Lubrifikant anal "easy" 80 ml

A-005142

2 600 Lekë

Me shume informacion

Easy Anal është një lubrifikant i butë dhe delikat, i krijuar posaçërisht për të promovuar komfort në marrëdhëniet anale. Ideal për të gjithë praktikuesit e përvojave seksuale më intriguese. Ai është i testuar dermatologjikisht dhe klinikisht, absolutisht i përputhshëm me prezervativin.

Avantazhet e shumta të Easy Anal: - Certifkuar si një produkt mjekësor. - I nënshtrohet kontrolleve cilësore të vazhdueshme, testeve mjekësore dhe dermatologjike. - I përshtatshëm për t’u përdorur me prezervativ. - I tretshëm në ujë dhe pa yndyrna. - Ideal për raporte orale.

Reviews

Write a review

Lubrifikant anal "easy" 80 ml

Lubrifikant anal "easy" 80 ml

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori