Vibrator "timeless blackjack"

A-005145

1 900 Lekë

Me shume informacion

Materiali: Abs

Ngjyra: vjollcë

Gjatësia: 17.5 cm

Diametri: 2.9 cm

Dridhja: me disa shpejtësi

Bateria: 2xAA (nuk janë të përfshira)

Stimulimi: Vaginal

 

Një vibrator me formë paksa i lakuar, i butë në prekje por mbi të gjitha me një vibrim të fuqishëm. Vibratori Blackjack do t'ju pushtojë me shpejtësinë e tij të ndryshme, të përshtatshme për të kënaqur çdo nevojë, nga përkëdheljet më të ëmbla deri tek depërtimi më i vendosur.

Për t’ju ​​bërë që të shijoni ndjesinë dehëse që mund të japë 17,5 cm dridhje të fuqishme. Me Blackjack, orgazma është e garantuar: provoni të gjitha shpejtësitë e tij, gjeni atë që ju përshtatet më së miri, luani për të rritur dhe ulur intensitetin në një ulje-ngritje të emocioneve të ndryshme, lërini veten të udhëhiqeni nga dora përgjatë rrugës së kënaqësisë!

Rekomandojmë lubrifikimin me lubrifikant me bazë uji në mënyrë që të mos dëmtoni materialin dhe të lehtësoni depërtimin. Pas përdorimit, është e këshillueshme që të pastroni lodrën me një larës specifik për lodra seksi.

Reviews

Write a review

Vibrator "timeless blackjack"

Vibrator "timeless blackjack"

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori