E re Mëngë penisi "Timeless Hungry Fang" (trasparente) Shiko me te madhe

Mëngë penisi "Timeless Hungry Fang" (trasparente)

A-005168

2 800 Lekë

Me shume informacion

Materiali: Tpe

Ngjyra: transparente

Gjatësia: 22.5 cm

Diametri: 5.5 cm

Përkushtuar: Për mashkulli, për çiftin

Stimulimi: Vaginal

Kjo mëngë është një veshje me shtresë të rehatshme për penisin tuaj, shumë lehtë për tu futur dhe hequr, gjë që do t'i shtojë penisit trashësi dhe gjatësi. Në këtë rast, një gjatësi e konsiderueshme që nga Timeless Hungry Fang arrin në 22.5 cm me 5.5 cm në diametër!

Si ta përdorim

Vendoseni mëngën, mundësisht pas lubrifikimit. Në fund të çdo përdorimi është e nevojshme të pastroni lodrën me një pastrues specifik antibakterial për lodrat seksi.

Reviews

Write a review

Mëngë penisi "Timeless Hungry Fang" (trasparente)

Mëngë penisi "Timeless Hungry Fang" (trasparente)

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori