Dildo i dyfishtë TWICE

A-005548

2 860 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Reviews

Write a review

Dildo i dyfishtë TWICE

Dildo i dyfishtë TWICE

Karakteristikat

Materiali: 'PVC

Ngjyra: mish

Gjatësia: 15cm

Diametri: 2 cm

Stimulimi: Anal, Vaginal 

Të vogla në madhësi por me përdorim të dyfishtë, Twice është një mjet kënaqësie për ata që duan të eksperimentojnë ose preferojnë depërtim të dyfishtë. Një lodër seksi në formë patkua është një dldo realiste për njëkohësisht stimulim anal dhe vaginal. Të dy skajet, një më i madh dhe një me pak, kanë glans të dizanjauar mirë, vena të zgjatura dhe një sipërfaqe të butë prekjeje që gjithmonë do të garantojë një depërtim komod dhe të këndshëm. Ngjyra natyrale e lëkurës, përshtatet në mënyrë të përkryer me trupin tuaj, duke prekur të gjitha pikat e duhura. Stimulimi i dyfishtë do të sjellë orgazmat tuaja në një nivel që nuk jane eksploruar kurrë.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori