Dildo Otavio

A-005549

3 960 Lekë

Reviews

Write a review

Dildo Otavio

Dildo Otavio

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Bio, Pvc

Ngjyra: mishi

Gjatësia: 20cm

Diametri: 5 cm

I papërshkueshëm nga uji: Po

Stimulimi: Vaginal

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori