E re Bestseller - Mini Kit Strong Blue Shiko me te madhe

Bestseller - Mini Kit Strong Blue

A-005803

6 600 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Abs, Pvc, Tpe

Ngjyre blu

Dridhja: Po

Përmbajtja: 5 copë

Komplet gjithmonë i gatshëm për përdorim. E kompletuar me gjithçka që ju nevojitet për një turne vetë-stimulues, Blu e fortë është në të vërtetë e pajisur me 5 lodra:

 

  1.       Vezë vibruese me kontroll të rregullueshëm me 4 shpejtësi. Gjatësia: 10.5 cm. Diametri: 2,5 cm. Materiali: Plastikë.
  2.       PLUG anale me gotë thithëse. Gjatësia: 11 cm. Diametri: 1,5 - 2,5 cm. Materiali: gome.
  3.       Vibrator klasik me shumë shpejtësi. Gjatësia: 14.5 cm. Diametri: 1.3 - 2 cm. Materiali: Plastikë.
  4.       Këllëf (mëngë) i veshshëm për tu përdorur në kombinim me vibratorin klasik. Gjatësia: 13 cm. Diametri: 2 cm. Materiali: gome.
  5.       Topa anale gradual me dorezë ergonomike. Gjatësia: 18 cm. Diametri: 1,5 - 2,5 cm. Materiali: gome.

Reviews

Write a review

Bestseller - Mini Kit Strong Blue

Bestseller - Mini Kit Strong Blue

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Abs, Pvc, Tpe

Ngjyre blu

Dridhja: Po

Përmbajtja: 5 copë

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori