Gogla blu

A-005808

2 200 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: PVC

Ngjyra blu

Gjatësia:18 cm

Diametri: 3.5 cm

Stimulimi: Vaginal

Karakteristikat: Prekja e butë

Reviews

Write a review

Gogla blu

Gogla blu

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: PVC

Ngjyra blu

Gjatësia:18 cm

Diametri: 3.5 cm

Stimulimi: Vaginal

Karakteristikat: Prekja e butë

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori