Kamzhik “easy line whip black”

A-005832

3 300 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: lëkurë artificiale

Ngjyra e zezë

Gjatësia 50 cm

Gjerësia 25 cm

Mendimi: Për çiftin

Stimulimi: Trupi

Për fillestarët

Reviews

Write a review

Kamzhik “easy line whip black”

Kamzhik “easy line whip black”

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: lëkurë artificiale

Ngjyra e zezë

Gjatësia 50 cm

Gjerësia 25 cm

Mendimi: Për çiftin

Stimulimi: Trupi

Për fillestarët

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori