Shtrëngues kyçesh “bad kitty”

A-005824

4 200 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Materiali: Lëkurë artificiale, Metal

Ngjyra e zezë

Gjatësia: 27 cm

 Pranga (perimetri i rregullueshëm nga 17-27 cm) prej lëkure të zezë të zbukuruar me qepje dhe zemra të vogla të kuqe. Shtrëngime për rregullimin e madhësisë dhe unaza metalike argjendi që lejojnë lidhjen midis dy prangave me anë të një zinxhiri.

Reviews

Write a review

Shtrëngues kyçesh “bad kitty”

Shtrëngues kyçesh “bad kitty”

Materiali: Lëkurë artificiale, Metal

Ngjyra e zezë

Gjatësia: 27 cm

 Pranga (perimetri i rregullueshëm nga 17-27 cm) prej lëkure të zezë të zbukuruar me qepje dhe zemra të vogla të kuqe. Shtrëngime për rregullimin e madhësisë dhe unaza metalike argjendi që lejojnë lidhjen midis dy prangave me anë të një zinxhiri.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori