Pupël soft skin black Shiko me te madhe

Pupël soft skin black

A-005825

2 100 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Ngjyra e zezë

22 cm

Mendimi: Për çiftin

Për fillestarët

Një lodër fetish, një lodër seksi argëtuese dhe shumë stimuluese në thjeshtësinë e saj: gudulisja me pupla luan një rol të madh në botën e fetishit. Është padyshim i përshtatshëm edhe për fillestarët, të cilët vendosin t’i qasen me ndrojtje botës së lodrave seksi dhe të cilëve nuk u duket se shkojnë përtej një gudulisjeje seksi, tani për tani ...

Për çfarë shërben

Lërini pendën e butë, joshëse t'ju ngacmojnë ... gudulisja është një nga ndjesitë më seksi që mund të ketë! Partneri juaj sigurisht nuk do të ankohet nëse e "pastroni" vazhdimisht...

Reviews

Write a review

Pupël soft skin black

Pupël soft skin black

Ngjyra e zezë

22 cm

Mendimi: Për çiftin

Për fillestarët

Një lodër fetish, një lodër seksi argëtuese dhe shumë stimuluese në thjeshtësinë e saj: gudulisja me pupla luan një rol të madh në botën e fetishit. Është padyshim i përshtatshëm edhe për fillestarët, të cilët vendosin t’i qasen me ndrojtje botës së lodrave seksi dhe të cilëve nuk u duket se shkojnë përtej një gudulisjeje seksi, tani për tani ...

Për çfarë shërben

Lërini pendën e butë, joshëse t'ju ngacmojnë ... gudulisja është një nga ndjesitë më seksi që mund të ketë! Partneri juaj sigurisht nuk do të ankohet nëse e "pastroni" vazhdimisht...

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori