Kamzhik Indy Flog Kuq

A-005831

3 100 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Kamxhiku Indy nga Fetish Art në eko-lëkurë të zezë është një mjet klasik BDSM, që synon dashamirët e bdsm por edhe për ata që duan të shtojnë pak pikante në marrëdhënie. Me Fetish ju mund të përjetoni dëshirën tuaj më të fshehur. Krijuar për ata që duan të ndërmarrin praktika të reja ekstreme dhe të përfshihen në lojërat me role të dominuesit dhe të nënshtruarve.

Reviews

Write a review

Kamzhik Indy Flog Kuq

Kamzhik Indy Flog Kuq

Kamxhiku Indy nga Fetish Art në eko-lëkurë të zezë është një mjet klasik BDSM, që synon dashamirët e bdsm por edhe për ata që duan të shtojnë pak pikante në marrëdhënie. Me Fetish ju mund të përjetoni dëshirën tuaj më të fshehur. Krijuar për ata që duan të ndërmarrin praktika të reja ekstreme dhe të përfshihen në lojërat me role të dominuesit dhe të nënshtruarve.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori