Dildo Anale Wavy Whip

A-005834

4 600 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Ngjyra e zezë

Gjatësia: 15 cm

Diametri: 4 cm

Stimulimi: Anal

 Depërtimi 13.5 cm. Gjatësia e bishtit: 30 cm

Ai është një dildo anale në formë të valëzuar, shumë stimuluese, e bërë nga silikoni cilësor. Në bazë ka një kamzhik shumë elegant prej lëkure me thekë, i cili ju lejon të merrni kamxhikë të cilët, në varësi të energjisë së përdorur, mund të jenë të ëmbël. Thjesht futeni atë në zonën anale, ndoshta me ndihmën e një lubrifikanti uji. Maja ergonomike dhe konike thjeshton dhe i bën depërtimet të rehatshme. Ose mund të preferoni ndjesitë "E errëta" që jep kamxhiku, duke braktisur veten në marrjen e goditjeve të zhurmshëm. Mos harroni të pastroni gjithmonë lodrën seksuale pas çdo përdorimi, me ujë dhe sapun ose me një pastrues specifik të lodrave.

Reviews

Write a review

Dildo Anale Wavy Whip

Dildo Anale Wavy Whip

Ngjyra e zezë

Gjatësia: 15 cm

Diametri: 4 cm

Stimulimi: Anal

 Depërtimi 13.5 cm. Gjatësia e bishtit: 30 cm

Ai është një dildo anale në formë të valëzuar, shumë stimuluese, e bërë nga silikoni cilësor. Në bazë ka një kamzhik shumë elegant prej lëkure me thekë, i cili ju lejon të merrni kamxhikë të cilët, në varësi të energjisë së përdorur, mund të jenë të ëmbël. Thjesht futeni atë në zonën anale, ndoshta me ndihmën e një lubrifikanti uji. Maja ergonomike dhe konike thjeshton dhe i bën depërtimet të rehatshme. Ose mund të preferoni ndjesitë "E errëta" që jep kamxhiku, duke braktisur veten në marrjen e goditjeve të zhurmshëm. Mos harroni të pastroni gjithmonë lodrën seksuale pas çdo përdorimi, me ujë dhe sapun ose me një pastrues specifik të lodrave.

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori