Penis I Dyfishtë “Kaini Dhe Abeli”

A-005837

4 000 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Bio, PVC

Ngjyra: Mishi

Gjatësia: 15.5 cm

Diametri: 3,5 cm

I papërshkueshëm nga uji: Po

Stimulimi: Anal, Vaginal

Reviews

Write a review

Penis I Dyfishtë “Kaini Dhe Abeli”

Penis I Dyfishtë “Kaini Dhe Abeli”

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Bio, PVC

Ngjyra: Mishi

Gjatësia: 15.5 cm

Diametri: 3,5 cm

I papërshkueshëm nga uji: Po

Stimulimi: Anal, Vaginal

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori