Penis me Rrip –“SWITCH”

A-005840

9 000 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Latex

Ngjyra e zezë

Gjatësia: 19 cm

Diametri: 4 cm

Deikuar: Për Çiftin, Për femër&femër

Stimulimi: Anal, Vaginal

 

Një lojë me role për çiftin? Një lojë me role për marrëdhëniet femër-femër? E gjithë kjo është penisi me rrip Switch! Fleksibël dhe i lehtë për t'u veshur, mund t'ju japë gëzimin e depërtimit në vetvete ose të depërtimit nga një penis i vërtetë. Në material latex të rehatshëm dhe rezistent, i kuruar në karakteristikat e tij stimuluese si koka dhe venat, dhe të pajisur me një rrip të rehatshëm dhe të fortë, lojërat tuaja me role do të jenë më të sigurta se sa i imagjinoni.

 

Si të përdoret? Pas larjes dhe lubrifikimit të dildos, visheni atë, rregulloni rripin dhe depërtoni...

Reviews

Write a review

Penis me Rrip –“SWITCH”

Penis me Rrip –“SWITCH”

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Latex

Ngjyra e zezë

Gjatësia: 19 cm

Diametri: 4 cm

Deikuar: Për Çiftin, Për femër&femër

Stimulimi: Anal, Vaginal

 

Një lojë me role për çiftin? Një lojë me role për marrëdhëniet femër-femër? E gjithë kjo është penisi me rrip Switch! Fleksibël dhe i lehtë për t'u veshur, mund t'ju japë gëzimin e depërtimit në vetvete ose të depërtimit nga një penis i vërtetë. Në material latex të rehatshëm dhe rezistent, i kuruar në karakteristikat e tij stimuluese si koka dhe venat, dhe të pajisur me një rrip të rehatshëm dhe të fortë, lojërat tuaja me role do të jenë më të sigurta se sa i imagjinoni.

 

Si të përdoret? Pas larjes dhe lubrifikimit të dildos, visheni atë, rregulloni rripin dhe depërtoni...

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori