Plug Anal Elio

A-005843

3 000 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Bio, PVC

Ngjyra: Mishi

Gjatësia: 14 cm

Diametri: 3.5 cm

I papërshkueshëm nga uji: Po

Stimulimi: Anal

Prona: Me filxhan thithës, për fillestarët

Reviews

Write a review

Plug Anal Elio

Plug Anal Elio

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Bio, PVC

Ngjyra: Mishi

Gjatësia: 14 cm

Diametri: 3.5 cm

I papërshkueshëm nga uji: Po

Stimulimi: Anal

Prona: Me filxhan thithës, për fillestarët

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori