E re Vibrator “Lepur i përrallës magjike” Shiko me te madhe

Vibrator “Lepur i përrallës magjike”

A-005863

6 400 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Tpr

Ngjyra argjendi

Gjatësia: 20.5 cm

Diametri: 3 cm

Vibrimi: Po multiprogram, shumë shpejtësi

I papërshkueshëm nga uji: Po

Bateria: 3xAAA jo e përfshirë.

Stimulimi: Klitoris, pika G, Vaginale

Reviews

Write a review

Vibrator “Lepur i përrallës magjike”

Vibrator “Lepur i përrallës magjike”

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Tpr

Ngjyra argjendi

Gjatësia: 20.5 cm

Diametri: 3 cm

Vibrimi: Po multiprogram, shumë shpejtësi

I papërshkueshëm nga uji: Po

Bateria: 3xAAA jo e përfshirë.

Stimulimi: Klitoris, pika G, Vaginale

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori