Intimo Merry See  MS2308

ANG0087

1 390 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Intimo Merry See  MS2308 

* Produkti perbehet nga dy pjese.

* Pjesa e siperme vjen e lirshme, me rripa.

* Pjesa e poshtme vjen me llastik dhe rrethuar me fruta ne pjesen fundore.

* Materiali eshte 90% Poliester, 10% Elastan.

* Me nje dizajn vertet unik, duke ju dhene keshtu nje pamje vertet terheqese dhe nje freski ne keto nete te nxehta vere.

Udhezues per larjen:

Lajini me dore ne uje ne 30 grade, lerini te thahen ne diell. Mos perdorni zbardhues.

Reviews

Write a review

Intimo Merry See  MS2308

Intimo Merry See  MS2308

Intimo Merry See  MS2308 

* Produkti perbehet nga dy pjese.

* Materiali eshte 90% Poliester, 10% Elastan.

* Me nje dizenjo...

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori