Intimo Merry See  MS4048

ANG0084

1 490 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Intimo Merry See  MS4048

* Produkti perbehet nga 2 cope.

* Pjesa e siperme eshte kanatjere pak e lirshme, rrethuar me dantelle te zeze ne pjesen e dekoltese dhe nje fjongo te vogel roze.

* Pjesa e poshtme vjen gjithashtu shoqeruar me nje fjongo roze dhe detaje te dantelles ne pjeset anesore per me teper elegance.

* Me nje dizenjo vertet unike, duke ju dhene keshtu nje pamje vertet terheqese dhe nje freski ne keto nete te nxehta vere.

* Materiali eshte 90% Poliester, 10% Elastan.

Udhezime per larjen:

Lajini me dore ne uje ne 30 grade, lerini te thahen ne hije. Mos perdorni zbardhues.

Reviews

Write a review

Intimo Merry See  MS4048

Intimo Merry See  MS4048

Intimo Merry See  MS4048

* Produkti perbehet nga 2 cope.

* Materiali eshte 90% Poliester, 10% Elastan.

* Me nje dizenjo vertet unike...

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori