Produktet erotike me te shitura ne Shqiperi dhe Kosove

Produktet erotike me te shitura ne Shqiperi dhe Kosove

Ky artikull sponsorizohet nga dyqani me i madh online erotik ne Shqiperi Sekret.al. Prej me shume se dy vjet, ky dyqan ofron ne privatesine e kompjuterit qindra produkte erotike per konsumatorin Shqiptar. 

Nuk ka nevoje per karte krediti sepse porosine e paguani kur e merrni.

Gjithcka eshte 100% private sepse pakoja mbyllet me kutite e Dyqan Taxi dhe dergohet me poste njesoj si çdo porosi e ketij dyqani pa e ditur korrieri se cfare ka brenda.

Nga nje interviste me departamentin e shitjeve kuptuam disa gjera shume insteresante per kete lloj dyqani. Shumica e klienteve jane nga Kosova edhe pse klikimet me te shumta i ka ne Shqiperi. Llojshmeria e produkteve te shitura eshte shume e madhe por kryesoret ne shitje jane Lodrat e seksit, Stimuluesit, dhe aksesoret FETISH.  Shumica e bleresve preferojne te jene anonim prandaj perdorin emra te ndryshem dhe per kete arsye stafi i dyqanit nuk i kerkon asnjehere klienteve verifikimin e emrit te tyre mjafton qe ata te bejne pagesen kur terheqin pakon dhe kjo mjafton.

Edhe pse nuk ishte menduar ne fillim numri i klienteve eshte pothuajse i barabarte si per klientet qe jane ne lidhje edhe per klientet beqare, kjo duket nga llojet e produkteve qe merren jo nga intervista tek klientet e tyre. Kurse gjinia qe blen me se shumti eshte ajo mashkullore, megjithese ka shume edhe nga gjinia femerore.

 

Nga produktet me te kerkuara ne kete moment do donim te diferenconim tre prej tyre te cilat kane shitje te shumta perdite.

  1.       EROS SPRAY

Nje solucion i prodhuar ne Angli ndihmon meshkujt ne zgjatjen e aktit seksual. Ky produkt ka si qellim te zgjidhe nje nga problemet me te shpeshta tek meshkujt dhe deri tani duket se ne shumicen e rasteve ka patur sukses te konsiderueshem sepse eshte produkti me i shitur tek dyqani erotik Sekret.al.

 

  1.       KREM EXTRA LARGE

Ky krem perdoret per disa jave dhe ndikon ne rritjen e permasave te penisit me nje formule stimuluese dhe gjithashtu ndihmon ne zgjatjen e raportit. Meshkujt e moshave te reja e preferojne shume kete produkt dhe prirjet duket te rriten per kremrat e kesaj kategorie, por ky produkt eshte ai i cili ka edhe shitjet me te shumta aktualisht tek dyqani jone.

 

  1.       LUBRIFIKANT SPECIAL CREAM 200ML

Ky produkt ka dy efekte shume te deshiruara si per meshkujt ashtu edhe per femrat. Efekti i pare eshte lubrifikimi i cili ndihmon aktin seksual te jete pa dhimbje por vetem me kenaqesi, dhe efekti i dyte eshte zgjatja e aktit me shume i cili serisht eshte nje efekt shume i preferuar si per meshkujt ashtu edhe per femrat.

 

Keto jane disa nga produktet me te shitura por dyqani online ka shume te tjera disponibel per publikun. Ky dyqan eshte pjese e dyqanit me te madh te shitjeve online ne Shqiperi prandaj ka shpejtesi ne transport, shpejtesi ne kthimin e pergjigjes per klientet dhe shumellojshmeri produktesh.

Pagesa mund te behet kur merret malli me lek ne dore tek postieri dhe pakoja mbetet anonime per te gjithe sepse mbyllet ne nje kuti te dyqantaxi dhe miksohet me qindra porosi ne dite qe ky dyqan ka.

SPECJALIŚCI TELEWIZJI SATELITARNEJ

Popularność telewizji satelitarnej rośnie wraz z nowymi kanałami telewizyjnymi w ofercie operatorów Polsat Box i Canal Plus. Oprócz zawarcia umowy na pakiet programowy należy również zamówić ustawienie oraz montaż anteny satelitarnej odpowiedzialnej za dostarczenie sygnału cyfrowego do dekodera i telewizora.