Produktet e kenaqesise ne shtrat, tashme vepra arti!

Produktet e kenaqesise ne shtrat, tashme vepra arti!

Ne ditet e sotme, tabu-ja mbi produktet e seksit ka ardhur duke u reduktuar gjithnje e me shume e kjo duket qofte ne bisedat e perditshme mes miqsh e partnere, por me konkretisht mund ta veme re edhe nga blerjet qe behen ne Sekret.al.

Cdo dite njerezit porosisin produkte nga me te ndryshmet ne Sekret.al dhe komunikojne per blerjen e tyre pa patur komplekse, nje shenje qe tregon se shoqeria shqiptare po integrohet ne Europe edhe ne kete aspekt te shendetit.

Tashme produktet e seksit jo vetem qe s’jane tabu, por konsiderohen edhe vepra arti!  

Kjo ka ndodhur ne eventin e madh Consumer Electronics Show ne Las Vegas, ku per here te pare çmimi per shendetin dhe fitnesin dixhital i shkoi kompanise se lodrave te seksit OhMiBod.

Pajisja e tyre “Lovelife Krush” per femra (fotoja ne kopertine) monitoron aktivitetin e legenit dhe punon permes bluetoothit me nje aplikacion smartfoni qe jep reagimin vibrues dhe vizual. Kjo pajisje premton se muskujt e forte ndihmojne ne parandalimin e humbjes se vetepermbajtjes duke dhene keshtu orgazma me te mira.

“Eshte nje loder seksi me nje qellim funksional qe i adresohet shendetit seksual te femrave. Ajo sjell kenaqesi kundrejt dickaje qe mund te kthehet ne stres. ”, shpjegon Berman, nje sipermarrese ne kerkim te teknologjive te reja e te sofistikuara.

Mesa duket, kufijte mes produkteve per te rritur dhe produkteve te shendetit seksual po shuhen dhe prandaj po synohet te shpiken produkte te atilla, te cilat perbehen nga plastike mjekesore apo me material te prejardhur nga ushqimi, ne menyre qe te jene sa me cilesore e te shendetshme.  

Gjithashtu, bashkethemeluesi i MTOY, Johnny Jiang, me nje diplome ne Opto-Elektronike nga Universiteti i Liverpool-it demonstron vibratorin me te ri per meshkuj te quajtur Piu. Ata e kane realizuar ate duke dizenjuar 30 modele vibrimi dhe 3 motorra per te dhene nje vibrim te lehte apo nje goditje te forte sipas deshires.

Tashme keto lloje “veprash arti”  i gjeni ne dyqanin online me te madh te seksit ne Shqiperi Sekret.al

638 Comments

  • Avatar
   Dorien
   Jul 28, 2020

   They shine at design and project management, web designer websites helped the method run smoothly. Communication is consistent and they are always finding ways to be more efficient, often leading to heightened innovation.

   • Avatar
    Sep 24, 2022

    • Avatar
     Oct 23, 2022