Tashme produktet e seksit jo vetem qe s’jane tabu, por konsiderohen edhe vepra arti! Kjo ka ndodhur ne eventin e madh Consumer Electronics Show ne Las Vegas, ku per here te pare...
Ky artikull sponsorizohet nga dyqani me i madh online erotik ne Shqiperi Sekret.al. Prej me shume se dy vjet, ky dyqan ofron ne privatesine e kompjuterit qindra produkte erotike per konsumatorin Shqiptar.
Siç thotë kënga"shqiptart e bojn ma s'miri". Ne shqiptarët jemi qejflinj, në dashni, e në ushqim. Ky artikull i përfshin të dyja.
Jeta, si të gjithë e dimë, shpesh na bëhet rutinë në punë, në familje, në miqësi dhe pse jo, edhe në SEKS. Çfarë duhet të bëni për të parandaluar që rutina të na kthehet në monotoni?
Lodrat e seksit janë një ide e përsosur për dhuratë për të rindezur pasionin dhe vënë në lojë fantazitë e partnerëve seksualë dhe më gjerë. Ky shkrim vjen si një udhërrëfyes për t’i ardhur në ndihmë kujtdo për atë se cfarë të zgjedhë dhe për kë ta bëjë këtë zgjedhje.
Showing 5 to 10 of 12 (2 Pages)