Eros Cream

AF0001

1 490 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Eros Cream per Meshkuj

Produkti ikrijuar ne Angli prej 40 vitesh eshte nje nder produktet me te shitur

1 ne 4 meshkuj kane zgjidhur problemet e tyre nepermjet ketij kremi

Ai jep efekt shume shpejt dhe zgjat ne kohe. 

Aplikohet tek koka e penisit.

Efektet:

-Rrit eksitimin

-Zgjidh problemin e prishjes ne nje kohe shume te shkurter

-Ndihmon ne kohezgjatjen e raportit seksual

Prishja para kohe eshte nje nder problemet me te medha per meshkujt, vecanerisht meshkujt e rinj. 

Eros cream aplikohet 15 minuta perpara aktit

Mjafton te vendosni rreth 1 cm te kremit. 

Nuk mund te perdoret me shume se 4 here ne 24 ore. 

Kremi Eros nuk krijon probleme ne momentin e vendosjes se prezervativit.

Raportet seksuale permiresohen me perdorimin e Eros Cream. 

Reviews

Write a review

Eros Cream

Eros Cream

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori