Kemishe dhe perizoma "ndjesi e kuqe obsesive"

A-004562

6 100 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Materiali: Elastan, Polyamide

Ngjyra: e kuqe

Dedikuar: Për femren

 

Ndriçoni mbrëmjet tuaja plot pasion dhe frymëzim nga eleganca për tu dukur sensuale dhe tërheqëse. Do të jeni protagonistët në netët epshore në një intimitet fantastik dhe me një ritëm të lartë erotik. Transparenca dhe delikateca e veshjes ju lejon të shfaqni format tuaja për të rritur dëshirën, i shkurtër aq sa nevojitet për të fshehur nje perizoma intriguese të përfshirë në veshje.

 

 

Reviews

Write a review

Kemishe dhe perizoma "ndjesi e kuqe obsesive"

Kemishe dhe perizoma "ndjesi e kuqe obsesive"

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori