Vibrator Rrip Strap On Real Rapture 8 Flesh

A-000936

5 000 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Ky është një penis vibrator realist, me rrip duke përfshirë dhe venat që janë shumë emocionuese. Kjo do t'ju lejojë të mbani një rrip elastik dhe rezistent, por mbi të gjitha i lehtë në lëkurë sikur të ishte ajër. Kështu që ju mund t'i kushtoni seksit në liri dhe siguri të plotë, në rehati maksimale. Leshohuni duke u rrëmbyer nga kënaqësia!

Reviews

Write a review

Vibrator Rrip Strap On Real Rapture 8 Flesh

Vibrator Rrip Strap On Real Rapture 8 Flesh

Materiali: PVC

Ngjyra: MISHI (E Bardhë)

Diametri: 5 CM

Gjatësia: 20.5 CM

Penetrimi: 20.5 cm

Bateritë: 2XAAA (NUK përfshihen)

VIBRIM: PO

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori