Vonues Ejakulimi Powerboy Endurer Spray Shiko me te madhe

Vonues Ejakulimi Powerboy Endurer Spray

AF0004

1 490 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Ai jep efekt shume shpejt dhe zgjat ne kohe. 

Aplikohet tek koka e penisit.

Efektet:

-Rrit eksitimin

-Zgjidh problemin e prishjes ne nje kohe shume te shkurter

-Ndihmon ne kohezgjatjen e raportit seksual

Prishja para kohe eshte nje nder problemet me te medha per meshkujt, vecanerisht meshkujt e rinj. 

Spray aplikohet 15 minuta perpara aktit.

Mjafton te vendosni te spruconi spraitin maksimumi 6 here. 

Nuk mund te perdoret me shume se 4 here ne 24 ore. 

Nuk krijon probleme ne momentin e vendosjes se prezervativit.

Aplikohet 5 - 15 minuta perpara aktit

Efekti zakonisht fillon pas 5 ose 10 minutash, po kjo eshte ne varesi te individit. 

Reviews

Write a review

Vonues Ejakulimi Powerboy Endurer Spray

Vonues Ejakulimi Powerboy Endurer Spray

12 produkte të tjera në të njëjtën kategori