Vibrator anal - slim grip pink

A-005864

5 800 Lekë

Kujdes: Artikulli i fundit ne stok

Me shume informacion

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Abs, Silikoni

Ngjyra roze

Gjatësia: 18 cm

Diametri: 2.8 cm

Vibrimi: Po multiprogram, shumë shpejtësi

I papërshkueshëm nga uji: Po

Bateria: 1x e përfshirë

Mendimi: femrën, mashkullin

Stimulimi: Anal

Reviews

Write a review

Vibrator anal - slim grip pink

Vibrator anal - slim grip pink

Karakteristikat dhe detajet

Materiali: Abs, Silikoni

Ngjyra roze

Gjatësia: 18 cm

Diametri: 2.8 cm

Vibrimi: Po multiprogram, shumë shpejtësi

I papërshkueshëm nga uji: Po

Bateria: 1x e përfshirë

Mendimi: femrën, mashkullin

Stimulimi: Anal

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori