XHEL VONUES COOLMANN 30 ML Shiko me te madhe

XHEL VONUES COOLMANN 30 ML

A-002045

3 200 Lekë

Me shume informacion

Një problem i zakonshëm që prek shumë burra quhet "derdhje e parakohshme". Partneri arrin në orgazmë më shpejt se ç'duhet, duke e bërë seksin një “episode” të shkurtër, madje edhe nëse dëshirojmë ta shijojmë atë më gjatë. Xheli vonues CoolMann vepron ekskluzivisht duke ulur përkohësisht ndjeshmërinë e “lafshës”  së penisit duke e bërë atë më pak të ndjeshëm dhe duke ndihmuar që të vonojë procesin e derdhjes.

Reviews

Write a review

XHEL VONUES COOLMANN 30 ML

XHEL VONUES COOLMANN 30 ML

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori